Vanlifehungary

VanlifeHungary

0 +

éve segítjük a vanlifereket

vanlifehungary

A mi sztorink

2018 telén összeálltunk páran, és vettünk egy Fiat Ducatot, hogy megépítsük belőle álmaink lakóautóját, és felfedezzük vele a világot. Úgy kezdtük, hogy karosszériáig kibontottunk mindent! Aztán a gyönyörű kislányunk, Luxy Duxy annyira sikeres lett, hogy kapott egy fiútestvért, Foxyt. Azóta Foxy új gazdákhoz került, mert a családot annyira elvarázsolta a vanlife életérzés, hogy haza is vitték őt, valamint eredeti csapatunkból hárman már kiszálltak,  mert újabb szerelemprojektbe fogtak. A sharing economy jegyében Duxyt bérbe adjuk, hogy mások is élvezhessék. Duxy kalandos történeteit megosztjuk Facebook és Instagram oldalainkon. Mi több! Újra bővült a család, ma már Tranzitát és iVant is megismerhetitek. Velük is megtapasztalhatjátok az szabad utazás élményét. 

Nem kell nézni az órát, hogy mikor foglalhatjuk már el a szállást, vagy nem kell amiatt korán kelni, mert ki kell csekkolni. Egyszerűen csak elindulunk egy kiválasztott útvonalon és azt csináljuk, ami éppen jól esik! 

Mi, a lakóautózás szerelmesei, szívesen vagyunk kapcsolatban egymással. Praktikák, tippek, útvonalak, látnivalók megosztásának céljából, vagy éppen csak azért, hogy elmeséljük egymásnak a történeteinket. 

Szeretjük kényelmesen járni az országot. Trendi berendezésű lakóautóink hangulata magával ragad, és még szuper fotókat is lőhetünk az út közben.

Elmenekülni a város zajától. Ahol nem zavar minket semmi. Csak a tücskök ciripelése szól közbe a lakóautó mellett ropogó tűz mellett elköltött vacsora közben. Ezekért a pillanatokért szeretjük ezt a fajta utazást. 

legyél vanlifer!

Hogyan tudsz bérelni?

Néhány egyszerű lépés, és már le is foglaltátok a lakóautót magatoknak!

01

Válassz lakóautót!

Duxy, Tranzita vagy iVAN?

02

Foglalás & Visszaigazolás

Írj és egyeztetjük a szabad időpontokat.

03

Kaució és bérleti díj

Az ÁSZF-ben minden infót megtalálsz de egyeztetjük is!

04

Kezdődhet az utazás!

Az egyeztetett időpontban átveszitek a lakóautót és indulhat az élmények gyűjtése 🙂

Foglalási űrlap